Въпроси

За въпроси

  Полезни СЪВЕТИ / НАСОКИ!

  Грижата за Вашия автомобил е неизменна част от поддръжката,
  правилното му функциониране и усещането за удоволоствие от управлението му!

  Съобразно нашият богат опит в сферата на авто услугите, екипът ни споделя с Вас актуални, интериорни и екстериорни техники за запазване на Вашия автомобил.

  Интериорна и екстериорна грижа

  Джанти, стъкла, лаково покритие.

  Всеки детайл от автомобила подлежи на почистване и грижа, защото всеки един компонент от интериора и екстериора трябва да изглежда като нов, да ухае приятно и да запази по-дълго своята стойност – за бляскъв външен вид, приятно усещане на допир и желан комфорт.

  Почистване на автомобила.

  Поддържайте прозорците си чисти, което ще Ви помогне да намалите отблясъците и да увеличите видимостта си като цяло. Поддържането на екстериора Ви чист също така предпазва Вашата боя, лаково покритие и намалява щетите, причинени от насекоми и птици.

  Запазване състоянието на таблото и интериора.

  Използвайте подходящ сенник, който ще предпази автомобила Ви от вредното влияние на слънцето. Ще спомогне за предотвратяване изгарянето, захабяването на салона и ще запази автомобила по-хладен за по-голям комфорт.

  ESTILLO BULGARIA – наръчник

  Налягане на гумите и спирачна система.

  Поддържането на препоръчителното налягане в гумите на Вашия автомобил, спомага за намаляване разхода на гориво, доброто сцепление и излишното им износване. За да сте сигурни, че спирачната система е изправна е необходимо честата проверка и контрол от Ваша страна или от професионалист.

  Масло, филтри и ремъци.

  Новият маслен филтър и масло ще помогнат на автомобила Ви да работи по-добре през летните и зимни дни. Необходима е честа проверка на ремъците и маркучите, за да предотвратят появата на техническа неизправност във Вашето превозно средство.